Ni är orsaken till att jag är som jag är

I helgen var jag hos mamma och önskade mat. Lillebror körde oss från pappa till mamma och han kör ju riktigt bra! Även om han körde i 160 vid ett tillfälle…

Jag fikade med mormor och gav bort finwhiskey i present till plastpappa och pappa (bra när de inte pratar med varann – de kan få samma sak). Jag fixade även saker till mormors dator, exempelvis OpenOffice. Hon vet inte riktigt vad hon ska ha det till. Jag lärde henne även bifoga bilder att skicka ner till Spanien och med sex års spanskstudier i bagaget gjorde det ont i mig när hon mejlade utan apostrofer eller tildetecken, så det lärde hon sig också. Så visade jag YouTube. Mormor ville lära sig hur man lägger upp maskor till en stickning. ”Vi youtubar det!” sa jag och visade hur hon skulle göra. ”Nästa gång tar vi Wikipedia” sa jag och mormor såg förskräckt ut. Idag fick jag mejl med bifogade bilder från henne.

2 kommentarer

  1. Ha ha det är fint att du lär henne =)
    Jag håller på att utforma en internetkurs för seniorer just nu så du får gärna tipsa om bra knep!

  2. Åh, jag som hade tänkt be dig om tips! Attans. Jag har inga knep alls. :)

Kommentarer är stängda.