Hej trädgård!

Långfredag och snön börjar äntligen släppa sitt grepp. Som jag har längtat! Det ska bli kul att se något av trädgården och kunna sitta på altanen! Åh, altanen…!

Tänk att få cykla igen…!

Grilla…!

Ligga under äppelträdet…! Plocka bär och äta direkt.

Rensa ogräs. Klippa gräset. Alltså, det är helt OK eftersom vi bara har bott här en sommar så länge. En bra sak med i år är att vi redan har utemöbler och de största trädgårdsredskapen.

Mm, trädgård.

Emellanåt har jag undrat vad vi tänkte på när vi flyttade hit ut. Jag lägger två timmar på att resa – varje dag. Det är ju inte bra någonstans och jag undrar – är det värt det?

Två timmar per dygn är fortfarande för lång tid, men samtidigt känns det rätt när jag tänker på trädgården om sommaren. Att få hänga där, att det inte kräver någon större ansträngning för att gå ut. Restiden känns mer meningsfull när jag får trädgården samtidigt.

Post 066 av #blogg100

1 kommentar

  1. Jag är hemskt avundsjuk på alla med egen trädgård. Det var det första. För det andra ville jag bara påpeka att du med pendlingen har hela två timmars lästid varje dag! VARJE dag! Tänk så många böcker du hinner plöja. :) Just sayin’.

Kommentarer är stängda.