Tur att det inte kostar något i alla fall

Jag skulle bara låna två böcker lite snabbt på bibblan men kom ut med det här. Så är det alltid. Hur hindrar ni som jobbar på folkbibliotek er från att låna hem fem, tio böcker varje dag…?!

Post 065 av #blogg100

3 kommentarer

  1. Vad får dig att tro att vi klarar oss? Jag har för tillfället 136 böcker på mitt lånekort (visserligen är en hel del för jobbets räkning, men de flesta är privatlån). Och så några reservationer som ligger kvar på mitt skrivbord eftersom jag inte kunde ta alla…

    1. Haha. Tydligen inte då. Wow, att systemet tillåter så många, vårt har en gräns på 99 tror jag. ”Och det är aldrig något problem,” brukar jag säga till låntagare. My mistake. :)

      1. Vi har 50 som gräns för vanliga låntagare (fast spärren går ju att gå förbi), men som personal har jag ingen gräns alls. Jag brukar jämföra det med att det här måste vara ungefär som om en alkoholist skulle jobba på Systemet. Det är definitivt ett missbruksbeteende.

Kommentarer är stängda.