Nytt blad

Det här att jag börjar på nytt jobb på måndag – läskigt. Jag är så himla nervös och förväntansfull på samma gång. Jag är rädd för att jag plötsligt ska ångra mig, för att jag ska gå fel (eftersom jag passerar gamla jobbet -tänk om jag går dit av gammal vana?), att jag inte kommer leva upp till eventuella förväntningar och att jag kommer misslyckas å det grövsta.

Jag tänker också att det kan bli jätte-, jättebra! Att det kanske är allt jag drömt om och hoppats på?! En mindre arbetsplats kanske är perfekt för mig? Systembibliotekarien på gamla stället har bara lovordat mannen som sköter bibliotekssystemet på Handels och det bådar gott tycker jag. Jag vet att jag efter andra intervjun gick därifrån med en känsla som var positiv och allt lät så bra. Tjänsten innehöll precis det jag velat arbeta med. Åh.

Tänk på mig på måndag när jag bryter ihop av nervositet, tack.

4 kommentarer

  1. Jag ska skicka dig en stärkande tanke på måndag morgon! Det kommer säkert att bli jättebra. Lyckat till! :)

  2. Asch, det kommer gå så bra! Du kommer ha så fullt upp med att komma ihåg alla nya namn, ansikten och grejer att du glömmer att vara nervös. ;)

Kommentarer är stängda.