Varför jag är kåraktiv

På första aspirantmötet i höstas nämndes olika fördelar med att vara kåraktiv. En fördel skulle vara att man lärde känna äldre studenter som man kunde få hjälp av och typ låna kurslitteratur av. Just då trodde jag inte på dem men se här, sex månader senare och jovisst. Hjälp har jag fått åtskilliga gånger, på den punkten är folk fantastiska här. Det räcker med att säga ”hjälp” typ. Helt underbart. Det där med kurslitteraturen har jag inte haft användning av förrän idag. Jag ville inte betala 500-ish – igen – för en kursbok som jag tittar i under fem veckor och sen inte mer. Så jag lade ut en förfrågan i vårt konferensverktyg och ingen tid senare fick jag svar om att jag kunde få låna senaste upplagan av en kille. Jag är så oerhört glad! När studierna här känns skit så finns det andra saker som väger upp – kåren är så sjukt bra och ger så himla många bra saker. Stackars människor som missar det här.