Dag 20 – Den här månaden

Den här månaden jobbar jag inte mycket alls. Imorron ska jag på en studiedag i Västerås om biblioteksapplikationer vilket ska bli väldigt spännande tycker jag. Det har varit prat om vi ska ha en egen app på jobbet men vi har inte kommit så långt än. (Jag var på en annan träff i oktober och fick förevisat mig KIB:s kommande (?) app som var både snygg och funktionell – jag vill göra något liknade åt oss!) Jag hoppas på en massa inspiration och att jag kodar ihop någonting av bara farten på onsdag.

Nästa vecka ska jag på utbildning hela veckan. Jag ska gå KB:s veckolånga kurs i Deweyklassning. Jag är ”ansvarig för klassifikation” på jobbet så därför var förra avdelningschefen väldigt på att jag skulle gå. Vi gör som sagt inte så mycket primärkattning i huset men jag kan hålla med om att det är bra att veta hur man gör det. Det blir en hel vecka med sjuka sifferkoder, förmodligen en del hårslitningar, men jag tror det blir roligt också. Jag älskar klassifikation och att få pilla ihop små koder som inte ser ut att betyda något alls men som när man dechiffrerar det betyder ”små skära krokodiler med blommiga förkläden och rutiga skor”.

Och sen har jag sju dagars ledigt + julledighet så jag återkommer i januari på jobbet.

Helgerna i december är uppbokade med glöggpartyn, besök hos folk och en incashad bröllopspresent i form av ett dygn på spa. Den här månaden låter oförskämt bra om jag får säga det själv.

1 kommentar

Kommentarer är stängda.