För alltid tillsammans

När det här inlägget publiceras så har vår vigsel precis börjat. Det kommer vara lite mammor, lite pappor, något syskon med bara. Och så vi och vår 78-åriga vigselförrättare. Jag hoppas det blir bra men det viktigaste är att vi får gifta oss med varandra. Äntligen.

Efteråt ska vi träffas en stund hemma hos svärmor och dricka champagne för att därefter äta middag på restaurang tillsammans. Min pappa är lite nipprig på att han inte vet vad som kommer serveras redan innan. Jag känner igen beteendet för jag vägrar äta något om jag inte vet vad det är. Det har resulterat i några ”Vad är det här??” där hemma, som om jag var fem år. Sen ska vi, maken och jag, sova på hotell och min mamma och plastpappa ska sova hos oss för att passa katten. Imorron är allt som vanligt igen.

En sak jag hoppas på är att jag har bestämt mig för vad jag ska heta i efternamn tills nu. Jag har velat så länge: Joelly Hansnamn Mittnamn eller Joelly Mittnamn Hansnamn? Jag är så rädd att välja ”fel” och har frågat alla jag kunnat om varför de bytte namn eller inte. Jag vet inte vilket argument som skulle bita på mig men jag har nog inte hört det än i alla fall, eftersom jag fortfarande tvekar. Blivande maken får inget veta förrän efteråt, precis som jag inte vet något om inskriptionen i min ring (eller han i sin). Kanske meddelar jag vad det blev sedan (jag måste väl ändra på Facebook om inte annat).

Jag har föreslagit att den här låten borde spelas under middagen men blivande maken har inte nappat helt och hållet – än. Kärleken är evig när vi är tillsammans / Ingenting är större än det här / Drömmen om dig en gång, drömmen om dig är sann (Jag står för att låten är fånig men jag är lycklig).

Första bilden på oss två
(En av de första bilderna på oss två när vi blivit tillsammans, tagen juli 2006)

Jag är nog världens lyckligaste.

16 kommentarer

 1. What?! Alltså, du släpper bomb efter bomb här. Jag hänger inte med. ;-P Ett enormt stort grattis! Jag hoppas att dagen blev precis som ni önskade. Jag vill veta mer sen! *kram*

  1. Jepp, men jag tror jag är färdig nu. :) Det kommer säkert ett inlägg om dagen. Kram!

 2. Håller med love på första kommentaren, o som jag skrev på fejjan, det är tur för dig att jag älskar dig så mkt att jag bara känner glädje för er <3

  Btw,låtvalet var fint!! :)

 3. Underbart! Grattis till giftermålet =D Hoppas er dag blev fin och full av kärlek och precis som ni önskade er!

  Ha ha jag är så himla blödig, blev alldeles tårögd när jag läste det här. Är så jätteglad för din (er) skull!

  Kramar Emma

  1. Jag trodde nästan du skulle ha anat något när jag började fråga om namn för ett tag sen… ;) Stort tack! Dagen blev jättefin och jag är så himla glad! :D Kramar!

Kommentarer är stängda.